Woord van de voorzitter

4 februari 2018 
 
Beste mensen,
 
Gisteren zagen de deelnemers aan onze Snerttocht de eerste ooievaar op het nest aan de Waaldijk in Bemmel, de voorjaarsbloemen komen al uit de knop en vandaag zie ik tussen alle wolken door toch af en toe de zon, we gaan duidelijk weer het voorjaar tegemoet!
 
Ik had me voorgenomen om vandaag weer eens een flinke wandeling te maken maar realiseer me dat de nieuwe maand alweer begonnen is en er eerst een voorwoordje geschreven moet worden.
Dat is na de dag van gisteren niet zo moeilijk want wij hebben een heerlijke goed-gevoel-dag achter de rug. Prachtig wandelweer, mooie routes die uitstekend met pijlen aangegeven werden door onze vaste mannenploeg, een fijne medewerking op de controleposten en bij CC De Kinkel, allemaal gezellige deelnemers, waarbij ook 3 hele enthousiaste kinderen uit groep 7 van de Donatushof (volgende keer nemen ze de hele klas mee hebben ze beloofd), heerlijke erwtensoep (bedankt FruitCompany Kersten en Slagerij Buurman) een heel bijzonder koor waar iedereen vrolijk van werd, lieve dames die de helpende hand boden en uiteindelijk een mooi bedrag van het goede doel!
 
Wat heb je dan nog te wensen als voorzitter van zo'n unieke club mensen?
 
Eigenlijk niet veel, maar er blijft toch altijd iets te wensen over! Zo zullen wij eind februari/begin maart  alle winkeliers in Bemmel langs gaan om te horen of ze weer mee willen doen met een advertentie in de informatiegids van de Avond4Daagse. En we moeten op zoek naar sponsoren en donateurs en ook nieuwe Vrienden van deBOL zijn bij ons altijd van harte welkom!
Wij doen ons best en hopen op veel steun zodat we ook in 2018 weer heel veel mooie, gezellige, goede en bijzondere activiteiten kunnen gaan organiseren!
 
Wij gaan ervoor! 
 
 
Tot ziens bij deBOL, namens het Bestuur
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter  
 
      VOORJAAR !!!!