Woord van de voorzitter

Hallo beste mensen,
Terug van weggeweest, eindelijk !! Ik heb al lange tijd geen voorwoord geschreven maar nu moet het echt gebeuren!
We hadden natuurlijk een paar "stille vakantiemaanden" nadat we in de laatste maanden van het seizoen 2016/2017 van alles gevierd hebben! Ons jubileumjaar was een mooi jaar waar wij met heel veel plezier en ook een beetje trots op terug kijken.
 
Nu zijn we inmiddels alweer gestart met onze woensdag wandeltochten en maken we ons op voor een hopelijk fantastisch goed en gezellig seizoen 2017/2018.
De nieuwsbrief d.d. september 2017 is uitgekomen en als u daar belangstelling voor heeft mag u gerust een van onze bestuursleden bellen, dan zullen we zorgen dat u deze krijgt!
U kunt hem natuurlijk ook zelf meenemen als u toch met ons mee komt wandelen!
We werden door de Gezondheidsraad via radio en tv opgeroepen om meer te gaan bewegen, volwassenen moeten minstens 2,5 uur per week bewegen en kinderen 5 uur per week!
Dus kom gewoon gezellig met ons mee wandelen, dan heb je er in onze wandelweken (2x p.mnd) al snel die 2,5 uur er op zitten en wat niet onbelangrijk is...het zijn ook hele gezellige uren!
 
Wij moeten helaas afscheid nemen van ons bestuurslid Gerda v.d. Pasch, zij heeft besloten te stoppen als bestuurslid van deBOL, dat vinden wij heel erg jammer maar we zullen haar besluit respecteren.
Wij willen Gerda hartelijk bedanken voor haar inzet en hopen natuurlijk dat we haar blijven zien bij onze "buiten gewone" activiteiten! Gerda het gaat je goed!
 
Het bestuur gaat nu met z'n zevenen verder, maar voor de organisatie van de Avond4Daagse Bemmel hebben we 2 jongere dames, Sabine Wieland en Gemma Everts, bereid gevonden om met Bep, Anita en Jeanette (die al jaren meedraait), de kar te trekken en daar zijn wij heel eg blij mee!
 
Lieve mensen,
wij hebben er weer heel veel zin in! Ikzelf zit momenteel tussen de verhuisdozen en ben nog even heel druk, maar ik beloof u dat ik als ik weer eenmaal goed en wel gesetteld ben in ons nieuwe huisje, ik niet meer zo lang zal wachten met mijn voorwoord te schrijven, ik gok op 1 november!
 
Tot ziens bij deBOL,
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter