Woord van de voorzitter

Voorwoord
 
 
Lieve mensen,
 
Beloofd is beloofd! Vorige maand beloofde ik dat ik op 1 november een voorwoord zou maken en nu zie ik tot mijn schrik, terwijl ik de foto's van onze wandeltocht d.d. 1 november op de site zet, dat het alweer 3 november is.
 
We zijn al bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen want zoals ieder jaar willen wij onze wandelaars, sponsoren en Vrienden van deBOL een klein kerstcadeautje geven, liefst iets dat we zelf maken, dus er komen allerlei suggesties langs, er zullen nog heel veel uurtjes nodig zijn om het allemaal voor elkaar te krijgen maar het zullen ook zeker uurtjes zijn waarin wij als bestuursleden van gaan genieten!
 
We hebben de maand oktober afgesloten met een concert in de foyer van de Theaterkerk.
Het Kromme Rijn Fluitkwartet verzorgde een prachtig concert dat misschien voor een enkeling wat zware kost was maar het spel en de uitleg tussen door waren subliem! Bij de borrel na afloop speelden Gerard, Pieter en Hans hele vrolijke muziek ter compensatie. Iedereen heeft een fijne middag gehad in onze trots van Bemmel, de Theaterkerk. Onze dank aan alle muzikanten is groot!
 
De eerste wandeltocht van deze maand zit er ook weer op, met 83 wandelaars werd een route gelopen in Doornenburg en Gendt, helaas was er dit keer een kleine hindernis, waar wij op onze leeftijd toch maar niet overheen gegaan zijn, dus werd de terugweg anders dan we voorzien hadden. Maar niet getreurd het was weer gezellig onderweg en bij de koffie in Gendt!
 
Wij gaan met veel enthousiasme aan de slag, eerst om allerlei mooie dingen te maken die we op de kerstmarkt op 10 december in Bemmel willen gaan verkopen om onze kas te spekken en daarna maken we ons op voor de laatste wandeltocht van het jaar 2017, die op 20 december weer een extra sfeervol tintje zal krijgen!
  
 
Tot ziens bij deBOL,
Marianne van Eechoud-Bierens, voorzitter